Aagon AM

Aegon AM: Europese ABS sorteert perfect voor op een hogere rente en inflatie: Vanwege de relatief hoge en variabele rentevergoeding en een gunstig risicoprofiel zijn Europese Asset Backed Securities (ABS) uitstekend voorgesorteerd op een hogere inflatie en renteverhogingen door de Europese Centrale Bank.
Lees verder >>>

 

 Aegon AM
BlackRock

BlackRock: De energietransitie draait om meer dan alleen wind en zon Van nieuwe technologieën voor CO2-opslag of batterijen tot infrastructuur; bij BlackRock draait de energietransitie om meer dan alleen wind en zon.
Lees verder >>>

 

ACTIAM

BNP Paribas AM: Het nieuwe speelveld voor Europese aandelen Tegenover de vele uitdagingen waarvoor Europa momenteel staat, staan eveens kansen. Schrijf Europese aandelen dus niet af maar wees selectief, zegt Jeroen Knol, senior portfolio manager in het European large cap equities-team van BNP Paribas Asset Management. ‘Sterke en goed gepositioneerde bedrijven met duidelijke concurrentievoordelen zijn nu in het voordeel.’
Lees verder >>>

 

BNP Paribas AM
Aegon AM

MorganStanley IM: De (aantrekkings)kracht van global asset backed securities met een ESG-tilt
Gregory Finck, hoofd van het Securitized team of Global Fixed Income bij Morgan Stanley Investment Management, verwacht dat asset backed securities (ABS) een van de lichtpuntjes zijn in overwegend negatief renderende vastrentende markten. ‘Dankzij hogere rentes en oplopende spreads zijn de rendementsniveaus voor gesecuritiseerde leningen significant hoger en bieden een aantrekkelijke kans.’
Lees verder >>>

 

 Aegon AM
Aegon AM

PGIM: ESG high yield ziet kansen in een volatiele markt
Nu high yield weer met recht high yield kan worden genoemd en de volatiteit oploopt, ziet PGIM Fixed Income de kansen toenemen in het hoogrentende deel van de obligatiemarkt. Om goed daarop in te spelen, biedt een van ’s werelds grootste vastrentende asset managers veel extra’s, zoals eigen ESG impactratings en grondige due diligence.
Lees verder >>>

 

PGIM