ACTIAM

ACTIAM: Er is heel veel goed gegaan in de aanpak van de crisis
Effectief overheidsingrijpen dempt de economische gevolgen van de Covid-pandemie. Beleggers vrezen geen volgende golf, maar kijken wel kritisch naar traditionele thema’s als inflatie en China.
Lees verder >>>

 

ACTIAM
Aegon AM

Aegon AM: alternative risicopremies oogsten
Een actief beheerde multi-asset strategie die alternatieve risicopremies oogst van meerdere asset classes, die grotendeels ongecorreleerd is met brede marktbewegingen en het neerwaartse risico kan beperken.
Lees verder >>>

 

 Aegon AM
BlackRock

BlackRock: Kun je themabeleggen combineren met duurzaamheid?"
Zowel thematisch als duurzaam beleggen heeft tijdens de pandemie een hoge vlucht genomen. Het roept bij beleggers de vraag op of de beide trends eenvoudig zijn te combineren in een beleggingsportefeuille.
Lees verder >>>

 

BNP Paribas AM

BNP Paribas AM: Verlies van biodiversiteit is systeemrisico in opkomst
Terwijl de aandacht van beleggers voor klimaatverandering groter is dan ooit, krijgt een andere grote bedreiging voor het milieu en systeemrisico nog relatief weinig aandacht: het verlies van biodiversiteit.
Lees verder >>>

 

BNP Paribas AM
Invesco

Invesco: De kampioenen van consumententrends, van verspakketten tot online dating
Het is geen geheim dat het gedrag van consumenten aan grote veranderingen onderhevig is. Wat precies de blijvende trends zijn, is echter soms lastig te achterhalen.
Lees verder >>>

 

Invesco
PGIM

NN IP: Vergroenen door ook belegd te blijven in bedrijven met veranderpotentieel
Goed onderzoek naar bedrijfsactiviteiten blijft cruciaal voor echt groen beleggen. Naast de huidige activiteiten zijn de plannen voor de toekomst bepalend in de ESG-risicoanalyse.
Lees verder >>>

 

NN IP
OBAM

OBAM: Hoogtevrees op de aandelenmarkten hoeft verstandig beleggen niet in de weg te staan
De soms hoge waarderingsmaatstaven op de aandelenmarkten doen meerdere beleggers vrezen dat de koersen de komende tijd 'alleen nog maar omlaag kunnen'. Helemaal uitstappen dan maar?
Lees verder >>>

 

OBAM
PGIM

PGIM: Van disruptieve innovatie naar seculaire groei
In een door klimaatzorgen gedreven kapitaalcyclus kunnen bedrijven, die het milieu prioriteit geven en duidelijke klimaatstrategieën formuleren, uitgroeien tot marktleiders enj langetermijnwaarde creëren voor beleggers.
Lees verder >>>

 

PGIM
Pictet AM

Pictet Asset Management: Megatrends geven themabelegger houvast
Megatrends als digitalisering, technologische innovatie en verduurzaming spreken tot de verbeelding van beleggers. Deze trends zijn herkenbaar en kunnen op de lange termijn een hoger rendement bieden.
Lees verder >>>

 

Pictet AM
Wellington Management

Wellington Management: Hoe klimaatrentmeesterschap waarde creëert
In een door klimaatzorgen gedreven kapitaalcyclus kunnen bedrijven, die het milieu prioriteit geven en duidelijke klimaatstrategieën formuleren, uitgroeien tot marktleiders. Op deze manier kunnen zij langetermijnwaarde creëren voor beleggers.
Lees verder >>>

 

  Wellington Management