Harry Boyle

Harry Boyle werkt sinds juli 2017 als portfoliospecialist bij Impax Asset Management, een deelneming van BNP Paribas Asset Management. Hij werkte al eerder voor Impax als analist gespecialiseerd in het beoordelen van koolstofrisico in portfolio’s. In zijn huidige rol werkt hij nauw samen met het Impax Listed Equity investment team, met als doel het ontwikkelen en onderhouden van kennis van alle beleggingsstrategieën. Harry begon zijn carrière als senior analist bij New Energy Finance. Daarna werkte hij als hoofd van het transportanalyseteam en vervolgens als hoofd consultancy. Voor Aurium Capital was hij vermogensbeheerder om vervolgens verder te gaan als een onafhankelijke consultant met als scope het verwerven van kapitaal voor energieprojecten in de startfase. Harry heeft een master in moderne geschiedenis van de universiteit St. Andrews en een MSC in Finance van de London Business School. 

De toekomst van duurzaam beleggen

Wereldwijde uitdagingen op het gebied van duurzaamheid zullen de kapitaalmarkten sterk gaan kleuren. Denk onder andere aan klimaatverandering, vervuiling, essentiële investeringen in de menselijke vooruitgang, infrastructuur en efficiënte inzet van middelen. Deze trends dragen bij aan de groei van goed-gepositioneerde bedrijven, en houden risico’s in voor hen die niet meegaan in de transitie naar een wereldwijd meer duurzame economie.

Impax focust op de markten voor het efficiënt inzetten van middelen en de milieumarkten en gelooft dat deze terreinen de sleutel vormen voor toekomstige duurzame economische groei. Bedrijven op deze markten kunnen een uitstekende performance bieden. 

Download de advertorial Elektrisch rijden biedt vooral kansen buiten de batterij