Raj Shant

PRESENTATIE

Waar gaat dat heen? Technologie: van massale verstoring tot massale adoptie

Waar gaat dat heen? Technologie: van massale verstoring tot massale adoptie
In een wereld waarin groeikansen zeldzamer worden en de concurrentie toeneemt, hebben bedrijven die de transformatieve kracht van technologie begrijpen en deze succesvol integreren in hun bedrijfsmodellen de toekomst. Dit werd duidelijk tijdens de lockdowns van 2020, toen uit de uitstekende prestaties van technologie- en aan technologie gerelateerde bedrijven bleek dat kansen niet langer voorbehouden zijn aan de hardware-, software- en internetreuzen. De toenemend flexibele rol van technologie herschikt de concurrentieomgeving en zorgt binnen elke sector voor nieuwe groeicycli. 

"Het zijn niet de sterkste van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best aan veranderingen aanpassen."  –Charles Darwin

Te midden van de snelle, door technologie veroorzaakte verstoringen en aanpassingen van vandaag de dag, richt onze wereldwijde zoektocht naar bedrijven met uitzonderlijke vooruitzichten op omzet- en winstgroei zich op de tech-gerelateerde kenmerken die deze elitegroep gemeen heeft.
 

SPREKER
Raj Shant, Managing Director en Portfolio Specialist bij Jennison Associates, PGIM's specialist in beleggingen in fundamentele-groeiaandelen, legt uit hoe het team bedrijven vindt die de structurele verschuivingen in hun sectoren aansturen, daarmee duurzame concurrentievoordelen opbouwen en zich vestigen als wereldwijde marktleiders. Hij licht ook toe waarom opkomende markten snelgroeiende bronnen van kansen zijn.