OBAM

 

Het beste duurzame rendement, tegen een aanvaardbaar risico en lage kosten, door te investeren in een geconcentreerde portefeuille van de meest veelbelovende bedrijven in de wereld, dat is waar wij bij OBAM Investment Management voor staan!

Bij OBAM Investment Management analyseren en investeren wij in bedrijven van, in onze visie, hoge kwaliteit met bewezen sterke businessmodellen, die een leidende rol in hun sector of industrie kunnen spelen. Wij investeren niet éénzijdig en zorgen voor de, in onze visie, juiste portefeuillespreiding over sectoren en industrieën in de wereld. Middels ons team van zéér ervaren portfoliomanagers krijgt u toegang tot een grote bron van kennis en ervaring in aandelenselectie en portefeuilleopbouw.

OBAM Investment Management heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en ons duurzaamheidsbeleid is een intrinsiek onderdeel van ons portfoliomanagement. Wij houden zeer nadrukkelijk rekening met de effecten die onze investeringen hebben op mens, milieu en maatschappij.

OBAM Investment Management B.V. is een icbe-beheerder geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.