Leandro Mazzoni

Leandro Mazzoni kwam in 2011 in dienst bij Philips en heeft in de periode 2011 - 2019 meerdere senior leidinggevende posities bekleed binnen Finance functies inLatijns-Amerika en Nederland. Hij maakte ook deel uit van het centrale team dat verantwoordelijk was voor de beursgang van Philips Lighting in 2016 (tegenwoordig bekend als Signify).

In juli 2019 werd hij hoofd Investor Relations voor de Philips-groep. In deze functie is Leandro verantwoordelijk voor het vormgeven van de communicatie van de onderneming richting de financiële markten en voor het onderhoudenvan een vertrouwensvolle interface en relatie met de aandeelhouders en financiële analisten van het bedrijf. 

Voor 2011 werkte Leandro 8 jaar bij General Electric, waar hij verschillende functies, regio's en bedrijven heeft doorlopen. 

Leandro is 43 jaar oud en geboren in Brazilië. Hij heeft een diploma economie van de State University of New York en heeft eerder in de VS en Puerto Rico gewoond. Leandro woont momenteel in Amsterdam met zijn vrouw en twee dochters.