PGIM

Bij PGIM Investments denken we internationaal en handelen we lokaal. Ten behoeve van onze klanten zijn onze actieve beleggingsstrategieën gericht op constante prestaties en lokale markexpertise.

Wij maken deel uit van PGIM, de wereldwijde vermogensbeheerder van Prudential Financial, Inc. (PFI)* - 's werelds 14e grootste vermogensbeheerder met meer dan $ 1,3 biljoen aan beheerd vermogen (AUM)** en een bedrijf waarop particulieren en bedrijven al meer dan 140 jaar vertrouwen.

* PFI in de Verenigde Staten is op geen enkele manier gelieerd aan Prudential plc, opgericht in het Verenigd Koninkrijk, of aan Prudential Assurance Company, een dochteronderneming van M&G plc, opgericht  in het Verenigd Koninkrijk. 

** PGIM is het beleggingsbeheerbedrijf van Prudential Financial, Inc. (PFI). PFI is de 14e grootste beleggingsbeheerder (van de 434) in termen van wereldwijd beheerd vermogen op basis van de lijst Pensions & Investments Top Money Managers gepubliceerd op 12/06/2023. Deze rangschikking vertegenwoordigt het beheerd vermogen van PFI op 31/12/2022.