PGIM

Bij PGIM Investments vinden we het een voorrecht en onze verantwoordelijkheid om beleggingsprofessionals te helpen profiteren van beleggingskansen in de wereldwijde markten om te voldoen aan hun meest veeleisende doelstellingen.
Wij maken deel uit van PGIM, de wereldwijde vermogensbeheertak van Prudential Financial, Inc  (PFI)*— een top-10 internationale vermogensbeheerder met meer dan 1 biljoen USD onder beheer).**
Dankzij onze schaal en expertise kunnen wij actief beheerde beleggingsoplossingen bieden die aansluiten bij de behoeften van professionele beleggers rond de hele wereld.

Vermogen onder beheer per 31 maart 2020 op basis van bedrijfsramingen en onderhevig aan wijziging. *PFI in de Verenigde Staten is op geen enkele wijze verbonden aan Prudential plc, een vennootschap gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, of aan Prudential Assurance Company, een dochteronderneming van M&G plc, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.**PFI is de op negen na grootste vermogensbeheerder qua vermogen onder beheer, gebaseerd op de Pensions & Investments Top Money Managers lijst van 477 beheerders d.d. 31/05/2021. Deze rangschikking vertegenwoordigt het vermogen onder beheer van PFI per 31/12/2020.